Wat is catering precies?

Bericht van onze catering-partner in Aalsmeer: Zo kan ’t ook is, behalve één van onze concepten, ook onze slogan. En dat is niet voor niets. Of we nu lunches of diners maken, of we op een festivalterrein of bij u thuis zijn, een barbecue in de zomer of in de winter organiseren. Altijd verrassen we met de dingen die we maken, de dingen die we doen. Maar wel in overleg met u, onze opdrachtgever. U wilt zelf de boodschappen doen in Aalsmeer en ons er iets moois van laten maken? Kijk, dat is nou voor ons hét moment om te roepen: ‘Zo kan ’t ook!’

We houden geen voorraad aan. Pas na uw opdracht gaan we naar onze, lokale, leveranciers, die stuk voor stuk aandacht hebben voor de hoge kwaliteit die we van ze gewend zijn. Daarnaast werken we alleen samen met bedrijven die, net als wij, aandacht hebben voor wat er om zich heen gebeurt. Bedrijven die zich mede verantwoordelijk voelen voor de maatschappij. Onze manier van werken betekent dat we niet a la minute kunnen leveren. Tussen bestelling en levering dient minimaal 24 uur te zitten. Niet alleen omdat we onze inkopen nog moeten doen, ook omdat we zoveel mogelijk in eigen keuken bereiden. Voor de term ‘kant en klaar’ zijn we allergisch. Dat we geen voorraad aanhouden betekent voor u de garantie dat we met verse waar werken. En wat voor ons belangrijk is is dat we nooit ingrediënten hoeven weg te gooien. Want wij vinden dat eten bedoeld is om op te eten.

LUNCH
Cursussen en vergaderingen zijn in het bedrijfsleven enorm belangrijk; ze dragen bij tot kennis en motivatie. Een goede cursus of vergadering voegt wat toe aan uw bedrijf. En onze lunch voegt wat toe aan uw bijeenkomst. Rijk en verrassend belegde broodjes; we zijn altijd op zoek naar mooie combinaties broodbeleg, warm of koud. Er is veel mogelijk, we komen graag tegemoet aan uw wensen. Samen met één van onze opdrachtgevers hebben we de volgende lunch samengesteld, leverbaar vanaf 6 personen: 2 belegde broodjes, 1 onbelegd broodje met warm beleg separaat geleverd melk en karnemelk. Met name voor het warme beleg geldt; hoe groter de groep, hoe meer variëteit we aan kunnen bieden. De genoemde lunch leveren we voor €9,50 per persoon, inclusief BTW, het gebruik van borden, bestek en dergelijke, het bezorgen van de lunch en het weer ophalen van de afwas, op basis van betaling binnen een maand na factuurdatum. Maar er is meer mogelijk, veel meer. Fruitsalade, soep, verse jus d’orange, u zegt het maar. Of zullen we de lunch ter plekke bij u op het bedrijf bereiden?

BBQ
Zomer- of wintertijd, een barbecue doet het altijd! Waarom beperken we ons eigenlijk tot de zomer om te genieten van de gezelligheid van de barbecue? Is het vlees ’s winters niet meer lekker? Of is de warmte die van de barbecue af komt in de winter minder welkom? Precies, dat vinden wij nu ook. Daarom bergen we in de herfst onze tangen niet op maar houden de vlam er graag in. Bijvoorbeeld met het BBQ-pakket; 3 soorten vlees, 2 salades, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter. Leverbaar vanaf €9,75 per persoon (vanaf 15 personen) inclusief BTW, gebruik van benodigde materialen en bediening.

Dagtochten in Aalsmeer
In de zomer trekken we er heel graag op uit. Een dagje Aalsmeer met vrienden, familie of het personeel? Wij weten dé manier om deze stad te ontdekken; per scooter of fiets bijvoorbeeld. Een lokale gids laat u de mooiste plaatsen van deze stad achter de duinen zien en in de tussentijd treffen wij voorbereidingen voor een fantastische Friese Barbecue, midden in Aalsmeer. Een fietstocht in de verrassend mooie omgeving en onderweg genietend van een heerlijk lunchpakket? Ook dat is mogelijk. Wij regelen het. En u zult geen honger of dorst hebben.

Plaats een reactie