Een leuk feestje geven, of gewoon even gezellig doen?

Het mooie weer komt er weer aan wat er natuurlijk voor zorgt dat leuke outdoor feestjes, gezellige barbecues en lekker borrelen weer kan! Heb jij nou zin om een lekker avondje te barbecueën en wil je hier voordelig maar kwalitatief vlees voor hebben, of het zelfs helemaal te laten verzorgen door een catering? Lees dan gauw verder!

Kwalitatief en lekker vlees 

Bij een barbecue hoort natuurlijk lekker smeuïg vlees, dit mag niet ontbreken. Bbq vlees bestellen is tegenwoordig ook zeker mogelijk, gemakkelijk vanaf je telefoon of computer en binnen enkele minuten geregeld. Debarbecueboer heeft hierin een ruim aanbod met verschillende pakketten. Ze beschikken over vlees, vis en vegetarische producten. De producten van debarbecueboer zijn erg lekker en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De pakketten beginnen hier vanaf 5 personen en zijn eenvoudig en flexibel online te bestellen. Zo zou het ook wel is kunnen voorkomen dat je in de ochtend ineens bedenkt dat je vandaag wel zou willen barbecueën. Ook hierin biedt debarbecueboer beperkte mogelijkheden, het is in deze situatie noodzakelijk om even contact met ze op te nemen om zo de mogelijkheden te bespreken. 

Op locatie en alles laten regelen

Een barbecue op locatie laten verzorgen met alles erop en eraan, dat klinkt natuurlijk veelte goed. Toch is het mogelijk! Een bbq op locatie is zeker geen probleem voor debarbecueboer en zijn hier zelfs in gespecialiseerd. Het is mogelijk om een barbecue van top tot teen te laten verzorgen. Hierbij wordt de barbecue zelf geregeld, het slagersvlees, vis, salades, saus en stokbrood, dit kun je natuurlijk helemaal zelf samenstellen. Ook wordt de afwas voor je gedaan en alle spullen weer netjes opgehaald. Dit is alleen mogelijk bij grote groepen vanaf 30 personen. De prijs hiervan hangt dan ook echt af van jouw wensen, je kunt hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen. 

Weer garantie!

Het is en blijft natuurlijk Nederland, een land waarin het weer van de een op andere dag erg verschillend kan zijn. Vandaar dat debarbecueboer een 100% weer garantie biedt. Vaak wil jij je barbecue goed en een aantal weken van tevoren organiseren waardoor je niet weet of het weer op de geplande dag goed is. Het is dus mogelijk om tot 2 dagen voor de levering je datum aan te passen. Ook kan dit als er een andere reden is waardoor je barbecue niet door kan gaan op het geplande tijdstip. Het verzetten hiervan is volkomen gratis, ideaal dus!

Plaats een reactie