Vegetarische hapjes bestellen? Wij hebben de oplossing!

Vegetarische voeding is voeding waar niets in zit van het gedode dier. Dit betekent dat er geen vlees, vis, insecten of gevogelte in zit. Daarnaast zit er in echt vegetarisch eten ook geen slachtafval, zoals gelatine of niet-vegetarisch stremsel (in kaas) of ander verstopt vlees in het eten. De 1 is voorstander om vegetarisch te eten de ander vindt het onzin. Wat we wel weten is dat vegetarisch eten de laatste tijd echt een trend is, dus veel populairder is. Vegetarische hapjes bestellen? Wij vertellen er meer over:

Waarom vegetarische hapjes?

Heb jij een borrel, lunch, diner, vergadering of een bedrijfsfeest? De kans is dan groot dat 1 van de gasten vaak vegetarisch eet, maar dat jij dit nog niet weet. Het is aan te raden om vooraf te inventarissen wie wel of juist niet vegetarisch eet, want zo kan jij als organisator aan iedereen zijn wensen of eisen voldoen. 

Daarnaast zijn er verschillende definities van een vegetariër in omloop. Zo zijn er mensen die zich vegetariër noemen, maar wel vis eten, zij heten eigenlijk pescotariërs; mensen die gevogelte eten noemen zich ook soms vegetariër, maar de correcte term hiervoor is pollotariër. Er zijn mensen die geen zuivel maar wel eieren eten, dat heet ovo-vegetariër of mensen die geen eieren maar wel melk eten, dat heet lactovegetariër. Dat is goed om te weten, omdat niet iedereen dezelfde vegetariër is. 

Creatieve vegetarische catering

Zoals we hierboven hebben vermeld zijn er verschillende soorten vegetariërs. Hierdoor dienen de hapjes heel specifiek opgemaakt te worden. Vegetarische hapjes bestellen is in die zin dan ook nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig heeft de hapjescateraar hier dus de oplossing voor. 

Met een assortiment waarin de volgende hapjes zitten: Vega gehaktballetjes, vegasaté, wraps, groentepasteitjes en Vega miniburgers is er dus een breed assortiment beschikbaar. Dan zijn we er nog steeds niet! Ze denken graag met je mee om jou wensen te voldoen, het kan haast niet gek genoeg. Vanuit de landelijke keuken worden alle gerechten dagelijks vers bereid en door heel Nederland bezorgd. Kortom je wordt van a tot z ontzorgd. 

“Voor hoeveel mensen zijn de hapjes beschikbaar?”

Dit is een vraag die wij vrij regelmatig vanuit de praktijk horen. Normaliter zijn er 4 boxen beschikbaar. Het is afhankelijk per persoon hoeveel mensen hiervan kunnen genieten. Maar zoals je hierboven kunt lezen is er van alles mogelijk. Dus ja het is lastig om aan te geven voor hoeveel personen het standaard is. Geef van tevoren duidelijk aan hoeveel mensen je verwacht dat er komt. De hapjescateraar heeft namelijk jarenlange ervaring en het is niet de 1e keer dat zij klanten voorzien van hapjes ontzorging. 

Welke tip kunnen wij meegeven? Dat is de tip die we in de introductie ook al hebben aangeven. Inventariseer vooraf bij je gasten of er specifieke allergieën of wensen zijn. Hiermee voorkom je scheve gezichten. Voorkomen is beter dan genezen.

Plaats een reactie